Krisekommunikation: Få udformet et effektivt kriseberedskab eller få dæmpet din krise øjeblikkeligt hos prXpress. Er din virksomhed forberedt på kriser?

Et kriseberedskab kan være essentielt for forebyggelse af potentielle mediestorme. Kommunikation har sit eget liv medierne, og folk tolker og omtaler ofte i meget hårde vendinger, hvis et medie har bragt én negativ historie om din virksomhed eller en vigtig kerneleverandør.

Krisekommunikation hjælper – og uden går det oftest galt
Mange virksomheder reagerer instinktivt vredt, ignorerer journalisterne, eller bruger juridisk argumentation i forsøg på at udrede skandaler, hvilket stort set altid forværrer situationen – og ofte eksponentielt.

Til gengæld kan kriser formindskes forbløffende hurtigt og effektivt med relativt simple midler, hvis man har den rette know-how om krisekommunikation.

Kriseberedskab kan gøre en verden til forskel
I dag stilles der større krav til virksomheder, og store koncerner bliver ofte blandet ind i helt andre emner end forretning. Grænsen mellem det private og offentlige er blevet en gråzone, og risikoen for kriser har aldrig været større – med de sociale mediers virale effekt som yderligere faktor. Men undersøgelser viser, at kriseramte virksomheder, der har konkrete kriseberedskaber, genvinder deres omdømme langt hurtigere end dem, der ikke har.

Lidt over halvdelen af virksomheder er klar til krisekommunikation
Det er kun lidt over halvdelen af virksomheder, der har et kriseberedskab, selvom det kan få en direkte indflydelse på ens bundlinje, hvis en krise indtræffer.

Arbejdsskader, strejker, fejlslagne produktlanceringer, fødevareskandaler og kritiske forhold for udenlandsk arbejdskraft er eksempler på typiske emner, der ofte bliver taget op i medierne. Med den rette krisekommunikation og kriseberedskab kan de negative effekter i høj grad mildnes, og på lang sigt oftest slet ikke ses som andet end små afvigelser i de økonomiske kurver.

Nysgerrig på krisekommunikation og kriseberedskaber?
Ønsker du at høre mere om krisekommunikation, eller få et uforpligtende tilbud på et kriseberedskab, så kontakt os på +45 41423635 eller mark@prxpress.dk.

1 svar

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] for hjælp til krisehåndtering eller kriseberedskab? PrXpress tilbyder krisekommunikation og kriseberedskaber til at dæmpe kriser, så du allerede har en handlingsplan klar, hvis uheldet er ude. Ved […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply