PrXpress er et PR bureau i København, der tilbyder strategisk kommunikation, og hjælper med at skabe mersalg på lang sigt gennem kortvarige PR-indsatser.

Til forskel fra andre PR bureauer, tilbringes typisk mere tid på dialog med jeres arbejdsplads for at få en bedre forståelse for dagligdagens udfordringer, og et indblik i hvad I har brug for, fra et PR bureau.

Mange virksomheder prioriterer ikke permanente PR-stillinger, og har heller ikke brug for mere end 1-3 måneders hjælp fra et PR bureau til at skabe markante og permanente resultater.

Kravene til nutidens PR bureauer ændrer sig

I takt med mediernes stigende digitalisering og travlhed, stilles der nye krav til PR bureauer. Dagspressen, søgemaskineoptimering og sociale medier er blevet mere effektive og nødvendige måder at brande virksomheder på end reklamer.

PrXpress er et PR bureau med stærke kompetencer indenfor pressehåndtering, corporate communication, krisehåndtering og kampagner. Firmaet er stiftet af Mark Benfeldt Kjær, som siden 2008 har arbejdet med kommunikation og mediehåndtering nationalt og internationalt via bureauerfaring inden for PR, new media og Public Affairs, samt analyse og overvågning fra to store mediebureauer.

Brug for et PR bureau?

Kontakt os via +45 41423635 eller mail mark@prxpress.dk i dag, hvis du overvejer at bruge et PR bureau.

Bemærk – PrXpress er blevet til Kemp & Kjær

PrXpress er blevet en del af Kemp & Kjær ApS, så besøg det website, hvis du skal bruge et PR bureau i København.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply