Top 11 bedste WordPress-plugins

Her en min egen favoritliste over de absolut bedste WordPress-plugins, som kan give din hjemmeside meget avancerede funktioner helt enkelt. Disse plugins er også anerkendte som stabile, så du ikke risikerer, at websitet bryder uventet sammen.

 

BuddyPress – Gør dit website til et socialt medie

Har du dette plugin, kan du stort set lave en kopi af Facebook med en halv dags arbejde. Dine brugere kan tilføje hinanden som venner, oprette åbne eller lukkede brugergrupper, skrive statusopdateringer, følge med i aktivitetsstrømme osv. Det er et forholdsvist nyt plugin, som er meget avanceret, og med simple midler kan gøre dit website meget interessant for nye brugere.

Det er en fordel, hvis du har et WordPress-tema, som er kompatibelt med BuddyPress, og det finder du nemmest via Themeforest‘ nyeste temaer fra 2012 og frem. Derudover er der lavet et BuddyPress Template plugin, som automatisk gør dit tema kompatibelt med BuddyPress, hvis det er muligt. Et rigtig godt supplement til BuddyPress er BuddyPress SiteWide Activity Widget, som giver dig en lækker widget, hvor du kan følge med i folks mindste aktiviteter over hele sitet – fuldstændig som på Facebook.

bbPress – WordPress’ eget forum-plugin

Tilføjelsen af WordPress’ eget forum-plugin, giver ikke blot et af de pæneste og nemmest-konfigurerbare fora, men giver også flere muligheder for at tilføje widgets, såsom et meget nemt anvendeligt log in-widget til frontend-login. Som regel tilpasser forummet sig layoutet på din side, så farverne passer sammen. Derudover findes der mange ekstra-plugins, som kan udvide funktionaliteten af bbPress.

WooSidebars – Få forskellige widgets til hver side

Tilføjer du widgets på din WordPress-side, optræder de på alle sider uden undtagelse, selvom nogle widgets er fuldstændigt overflødige på visse undersider. WooSidebars tilføjer en ekstra menu under appearance/udseende, som hedder ‘Widgets area’, hvor du meget nemt kan justere hvilke widgets, der skal være på hver enkelt side.

Gravity Forms – Kontaktformularer og brugerindlæg

Som det absolut bedste plugin for en avanceret side, hvor dine brugere skal have flere funktioner på dit site, bør du få fat i Gravity Forms, som giver dig en lang række nye muligheder, som er meget let at betjene. Bl.a. kan du gøre sådan at brugerne kan skrive sine egne indlæg på dit website, hvilket kræver noget af det mest avancerede kodning, som du kan forestille dig, og som stort set ingen andre plugins kan.

Gravity Forms er det eneste plugin nævnt her, som koster penge. Men det er også det plugin, som giver størst frihed til at udvikle dit site uden at kunne kodning. Søg på nettet efter coupon codes, og du kan få det $50-100 billigere.

Comment Images – Upload billeder sammen med kommentarer

WordPress giver automatisk mulighed for at folk kan skrive kommentarer til alle indlæg, men brugerne har ikke mulighed for at uploade billeder sammen med kommentaren. Det kan du nemt med Comment Images, som også automatisk regulerer efter websitets sprog, så der kommer til at stå “Vedhæft billede” og “Vælg fil”.

Facebook Connect – Nem log ind-mulighed via Facebook-konto

Vil du gerne have folk kan logge ind på dit website via Facebook, med de fordele, som det medfører, så er det bedste plugin Facebook Connect, der nemt sættes op med en widget på dit website.

Easy Sign Up – Tilmeld nyhedsbrev

Vil du gerne have et nyhedsbrev, er dette plugin et af de mest simple, der giver dig en shortcode, som du kan tilføje på enhver side, eller endnu bedre, muligheden for at tilføje en widget, hvor folk kan skrive deres navn og email, og dermed blive tilmeldt dit nyhedsbrev.

Jetpack Comments – Pæne og minimalistiske kommentarfelter

Dette plugin laver efter min mening de absolut pæneste og minimalistiske kommentarfelter til dit websites indlæg med masser af muligheder for konfiguration, og login via Facebook, twitter m.m. Kræver at du har installeret WordPress’ eget Jetpack-plugin.

Like – Synes godt om dine indlæg

Dette er det nemmeste og pæneste plugin til at tilføje dine indlæg eller sider knappen “Synes godt om”, der automatisk retter sig efter sprog, og kan konfigureres på flere måder – fx om knappen skal være foroven eller forneden i et indlæg.

WordPress SEO – Søgemaskineoptimér uden at kunne kodning

Med WordPress SEO kan meget nemt søgemaskineoptimere dit website. Det giver dig adgang til websitets beskrivelse ved googlesøgninger, meta-tags, hvilke endelser du vil have på undersider osv. på en nem og overskuelig facon.

TinyMCE Advanced – 16 ekstra muligheder i din teksteditor

Med dette plugin får du langt flere muligheder i din tekstredigering, når du skriver indlæg på dit website. Et essentielt plugin, grundet de begrænsninger WordPress har fra start.

 

Har du flere bud på gode plugins, så skriv dem nedenfor.

Læs ogsåDe bedste WordPress plugins – Den komplette liste af Jonathan Lindahl d. 5. april 2016

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply