Investering Finvestor.dk

Jeg har fået et nyt website, hvor jeg samler mine erfaringer med at investere.

Det hedder Finvestor.dk, for jeg kommer til at samle både erfaringer om investering, privatøkonomi og finans.

Jeg er i en årrække røget ned i kaninhullet, hvad angår investering, og har ikke kunnet lade være med at støvsuge viden om emnet siden da. Jeg har afprøvet alverdens investeringstyper, begået fejl, lært af dem, og føler at jeg nu har et solidt fundament for at lære andre om de faldgruber der er, hvor nemt og svært det er, og de simple ting der skal til for at komme i gang.

Jeg tror, at fremtiden bliver hård imod dem, der ikke er investerede eller undgår at investere i aktier, web3 m.m., for fremtiden byder på en masse disruptive teknologier, der kan gøre mange flere arbejdsløse end man lige regner med nu og her. Verden oplever allerede nu stigende forskel i velstand mellem dem med aktier og dem uden – og det går hurtigere og hurtigere.

Så tag et kig forbi og se om det er noget for dig at lære om investering på Finvestor.dk.

Læs blandt andet om aktiemarkedets sektorer, eller om guld er en bedre investering end obligationer.