PrXpress er en konsulentvirksomhed, der rådgiver og hjælper virksomheder med strategisk kommunikation, samt at skabe mersalg på lang sigt gennem kortvarige kommunikationsindsatser.

PrXpress samarbejder i den daglige drift med Hessellund Consult ApS, og hører til i det nye og lækre kontorfællesskab Soc. på Islands Brygge, hvor der er løbende workshops i forretningsudvikling i marketing.

UPDATE: PrXpress er nu blevet til Kemp & Kjær. Hvis du skal bruge et PR-bureau i København (B2B), så tag kontakt via denne vej. Kemp & Kjær har fokus på international PR, PR for grønne teknologivirksomheder (greentech), PR for it-virksomheder, teknologivirksomheder og scaleups og, PR for byggesektor, affaldssektor og genbrug,

For English speakers: Kemp & Kjær is a B2B PR agency in Denmark with a focus on it, scaleups and technology companies and B2B impact tech.

Mange virksomheder prioriterer ikke ressourcer til permanente kommunikationsstillinger, og har heller ikke brug for mere end 1-3 måneders hjælp til at skabe markante og langvarige resultater. At brande sin virksomhed eller gøre det lettere at finde den for målgruppen, er både mere effektivt og billigere end at benytte sig af kortsigtet reklame.

Kravene til kommunikationskonsulenter har ændret sig

Kravene til ansatte inden for kommunikationsbranchen har ændret sig i takt med mediernes digitalisering og stigende travlhed. Pressen, søgemaskiner og sociale medier er blevet mere effektive og nødvendige måder at brande virksomheder og organisationer via autentiske og troværdige visioner.

Gråzonen mellem erhvervsliv og det offentlige er blevet større, og det øger risikoen for at blive trukket ind i skandalesager, som helt specifik krisekommunikation kan være den eneste vej ud af.

Mark Benfeldt Kjær

Firmaet er stiftet af Mark Benfeldt Kjær, som siden 2008 har arbejdet med kommunikation og mediehåndtering nationalt og internationalt via bureauerfaring inden for PR, new media og Public Affairs, samt analyse og overvågning fra to store mediebureauer. Herudover har han udført politisk kampagnearbejde, og er cand.soc i Politisk Kommunikation & Ledelse fra Copenhagen Business School.

Har du spørgsmål, kan du skrive en mail til mark@prxpress.dk.

mark-benfeldt-kjær

prXpress bygger på værdierne:

Åbenhed: Åben dialog om samfundets udvikling og fællesskab skaber tillid og de mest optimale løsninger på samfundets problemstillinger.

Samarbejde: Fremtidens samfund afhænger af, at den private, offentlige og frivillige sektor samarbejder, viser ansvar for hinanden, og leverer løsninger, der vil mere end at tjene penge.

Respekt: Samfundet har størst gavn af, at anerkende og hylde selv små forsøg på at hjælpe hinanden uanset initiativtagerens baggrund.

Interne links

Pressemeddelelser
Politisk rådgivning
Krisekommunikation & kriseberedskab
Danish PR agency Denmark
Presserådgivning
PR bureau
Kommunikationsbureau
Issue management
Public Affairs