Politisk kommunikation handler om at have holdninger, der vil mere end at tjene penge, påvirke dagsordenen, styring af interessenter og krisehåndtering.

Politisk-kommunikationGråzonen mellem det private og offentlige er blevet større, så virksomheder både kan opleve gevinster ved at brande sig med socialt ansvar, eller modsat, opleve uventede problemer og konflikter med det offentlige eller andre interessenter.

Holdninger, der vil mere end at tjene penge

Med den rette mission, vision og værdisæt kan virksomheder bedre motivere sine ansatte, appellere stærkere til sine kunder, og få større respekt fra leverandører, myndigheder og andre interessenter. Forklarer virksomheder hvorfor, de gør, som de gør, og samtidig kommunikerer deres CSR-initiativer, kan der være stærke synergier at hente.

Problemer med det offentlige, issues og mediekriser

Oftere og oftere sker det, at virksomheder oplever problemer med det offentlige, eller pludselig bliver trukket ind i en medieskandale, der løber løbsk.

Det kan være, at offentlige sagsbehandlinger trækker i langdrag, afgifter påvirker din virksomhed urimeligt hårdt i forhold til konkurrenter, eller din virksomhed har haft besøg af tv-programmet Kontant.

PrXpress kender det politiske system indefra, ved hvilke argumenter, der vækker opsigt, og kan håndtere dit issue eller mediekrise med analysearbejde, strategisk planlægning og trin-for-trin eksekvering.

Nysgerrig? Kontakt os: Uforpligtende og fortroligt på +45 41423635 eller mark@prxpress.dk.

Læs mere om: Krisekommunikation | Issue management

Læs mere om synergier, PR & kampagner og digital kommunikation

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply