Skjult indbakke på Facebook overses

Har du også gamle mails liggende i Facebooks ‘Andet’-indbakke, som du aldrig har fået tjekket?

Superbrugere af Facebook kender den nok, men selv rutinerede brugere kan have overset halvskjult indbakke hos Facebook, da den ikke just er nem at få øje på.

Forbavsende mange i mit netværk har aldrig vidst, at Facebook har en ekstra mail-indbakke, som ikke giver røde notifikationer, og derfor i årevis ikke er blevet tjekket. Derfor ville jeg lige fortælle om den her.

Er denne indbakke et mysterium for dig, ligesom den er, og har været, for rigtig mange andre danskere, så har du sikkert mails til at ligge og flyde fra årevis tilbage ligesom mange af mine bekendte.

Hvis en person, som du ikke er venner med på Facebook, sender dig en mail, vil den ende i ‘Andet’-indbakken, som Facebook har lavet for at begrænse spam-henvendelser fra ukendte personer.

Og det er ikke så sjældent en interessant mail kan finde på at ende derinde – især hvis du ofte går i byen, og møder nye mennesker, der dagen efter sender dig en ‘Tak for en hyggelig aften – skal vi ses igen?‘-besked. Fordi du ikke er venner med personen på Facebook, får du ikke nogen notifikation om mailen.

Se hvad du er gået glip af ved at klikke på din indbakke og ‘Andet’ ligesom screen-shot’et viser nedenfor.

Facebook-andet-indbakke

.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply